D. H. Intertrade Kft.

Honlap: www.loracosmetics.hu

Cím: 2330 Dunaharaszti, Dózsa György utca 47.
Tel.: +36-24 510 145
Fax: +36-24 510 146

Bemutatás

„Szépség elérhető áron”

Mint minden márka mögött, a Lora beauty hátterében is egy cég és annak csapata áll.

Cégnevünk D.H.Intertrade Kft, immáron 14 éve foglalkozunk a szépségápolási termékek és kiegészítők importjával és zárt rendszerben történő nagykereskedelmével. Kezdetben csak hajdíszekkel kereskedtünk, majd folyamatosan bővült termék kínálatunk kéz, láb- ápolási termékekkel majd 2009-től kozmetikai termék szortimentünkkel. 2014-óta forgalmazunk Disney gyermek hajdíszeket és bizsukat. Termékeink között megtalálhatóak prémium divatékszerek és ékszerórák is. Az idei évtől pedig ajándéktasakokat is forgalmazunk több méretben és designban.

Vállalkozásunk teljes mértékben magyar tulajdonú, mely kis családi vállalkozásként indult.

2001-ben egy két fős kis csapatban kezdtük első hajdíszes állványaink kihelyezését akkori első partnereinkhez. Azóta eltelt sok-sok év és mostanra csapatunk 26 főre bővült. Büszkén mondhatjuk el, hogy minden kollégánk magáénak érzi a vállalkozást, munkájuk és hozzáállásuk ezt tükrözi a mindennapokban nyújtott teljesítményükben. Igazi csapatmunkában tudunk dolgozni.

Termékeink fejlesztése, megújítása elsődleges szempont számunkra, ennek megfelelően igyekszünk azokat úgy megválogatni, mint színben, mint minőségben, hogy az aktuális trendeknek, elvárásoknak és előírásoknak mindenben megfeleljenek szem előtt tartva azt is, hogy filozófiánknak megfelelően áraink is kedvezőek maradjanak népes vásárlókörünk számára.

Szemünk előtt lebeg jövőképként a kozmetikai termékek hazai gyártása, munkahelyek teremtése, jelenlegi és jövőbeni csapattagjaink létbiztonságának megtartása, gazdaságunk megerősítése.

Munkánk gyümölcseként arra vágyunk, hogy termékeink használói egy kedvelt, szerethető márkaként gondoljanak a Lora beauty-ra, logónkat látva pedig megelégedettség töltse el őket.

Archívum

Pin It on Pinterest