Pwent Kft

Cím: 6640 Csongrád, Rév István u. 3-5

Telefon: +36 21 252 3600, +36 30 225 9882

Email: info@pwent.eu

Honlap: pwent.eu

Bemutatás

Gázipari gépek, gázpalack kötegek, trailerek,  és rendszerek első számú kereskedőjévé válni a Közép- és Kelet-Európai térségben – partnereinkkel történő hosszú távú, mindkét fél számára előnyös kapcsolat kialakításával.

Cégük neves európai gázipari gépgyártócégek képviseletét látja el Közép- és Kelet-Európában. Gázpalack köteg, trailer, bündel, karbantartó gépek gázpalackokhoz és tűzoltókészülékekhez. Olyan cégeknek kínálunk megoldásokat akik alacsony- vagy magasnyomású gázpalackokkal, gázokkal, FM200 vagy Novec oltóanyagokkal dolgoznak.

A RE.CO.MA csoport által gyártott nagy kapacitású, akár álló akár fekvő palackkötegeinket, gáz-trailereinek kínáljuk tárolásra/szállításra. A palackokhoz kötődő töltési, karbantartási átfejtési, tisztítási munkákhoz Vanzetti Equipment és Sitel MK3 gépeket szállítunk. Munkatársainknak több mint 15 év gázpalackok kereskedeleméhez valamint gázpalackok karbantartásához kötődő tapasztalata van. A kínált gépekben sok év fejlesztői és felhasználói tapasztalat egyesül. A széles palettáról a partnerekkel együttműködve választjuk ki az igényeknek és céloknak leginkább megfelelő megoldást. Amennyiben azt nem találnánk meg, úgy egyedi igényeknek is képesek vagyunk megfelelni.

Archívum

Pin It on Pinterest