Tippek tanácsok az Ecorgan-tól

2017. jan 7. | Friss hírek

Sokakban nagy dilemát okozhat egy átalakítás, vagy újépítésű ház esetében a konyhai berendezések kiválasztása. A csongrádi Ipari Parkban is érdekelt nagy múltú Ecorgan cég honlapjukon /www.ecorgan.hu/ ajánlásokkal és tippekkel segíti a laikus számára a megfelelő termék kiválasztását.

Elsőként arra kaphatunk hasznos és célirányos válaszokat, hogy mi alapján válasszuk ki például a megfelelő mosogatót és a hozzá tartozó csaptelepet. A piacon számos termék és desing található, melyek vonzó, csillogó külsejükkel igazán csábítók lehetnek. Nem is gondolnánk, hogy a konyhaszekrény mosogató részének mérete kell, hogy irányadó legyen, hiszen az arányok nagyon szembetűnők egy komplett, elemekből álló szekrény esetében.

Az is fontos szempont, hogy egy vagy több tálcás mosogatóra van-e szüksége a családnak, mivel a legtöbb konyhai tevékenységet a munkapulton végezzük ezért fontos, hogy a helykihasználás optimális legyen. Ajánlásuk szerint a Blanco mosogató az egyik legkülönfélébb megoldások megvalósítására is alkalmas termék, mely minőség szempontjából is kifogástalan.

A csaptelepek kiválasztásánál se hagyatkozzunk feltétlenül a különleges formákra! Fontos milyen funkciókra képes, inkább az igényeinknek megfelelő típust válasszunk! A választásnál az alábbi funkciók figyelembevétele ajánlott az Ecorgan szerint, mint például: zuhanyváltós, kihúzható vagy álló, alacsony illetve magasnyomású, a mosogatóhoz desing-ben jól illeszkedjen, illetve azonos felületű vagy színű legyen. További információk esetében a márkaoldalon tájékozódhat.

Archívum

Pin It on Pinterest

Share This