Összefogás, Sport, Ipari Park

2017. jan 13. | Friss hírek

A címben szereplő három szóval is jellemezhetnénk azt a kezdeményezést, melyet idén elsőként indítottak el az Ipari Park több cégének lelkes sportszerető dolgozói. Évekre visszanyúló hagyománya van Csongrádon, a télen megrendezett kispályás labdarúgó tornának.

Idén első alkalommal 11 lelkes focikedvelő összefogott és az Ecorgan-nak köszönhetően támogatást is kapva, újonc csapatukkal beneveztek a 2016-2017-es tornára. Az említett cég mellett a szentesi HHG is jelentős összeggel támogatta a „fiúkat”, akik többnyire volt csongrádi játékosok, illetve a jelenlegi megye III-as és az ifi csapat tagjai. Egy-egy forduló általában három meccset is tartalmaz egy adott játéknapon, de ez nem jelenthet akadályt, hiszen egységes mezben, kitűnő csapatszellemben küzdenek fordulóról-fordulóra.

Az egységet és az összetartást mi sem bizonyítja jobban mint hogy, a jelenlegi állás szerint a RÓKÁK-ECORGAN nevet viselő csapat, 2 döntetlennel és 6 győzelemmel vezeti a jelenlegi tabellát. A 2017 február hónapban véget érő versengés tartalmaz ugyan még számos mérkőzést, de a srácok minden megmérettetésre hétről-hétre megpróbálnak összeszedetten készülni. Az eddigi eredmények is azt bizonyítják, érdemes volt nevezni, hiszen minden esélyük adott a dobogós helyezés megszerzéséhez.
Kevés olyan alkalom adódik, amikor együtt tud edzeni a csapat, de a labdarúgó múltnak, technikának, tapasztalatnak köszönhetően, mégis eredményesen szerepelnek.

A napokban zárul az első kör, remélhetőleg továbbra is ilyen eredményesen fog menetelni a RÓKÁK-ECORGAN csapata, és februárban egy újonc csapat dobogós győzelmére koccinthatnak Csongrádon az Ipari Parkban.

Archívum

Pin It on Pinterest

Share This