D. H. Intertrade Kft.

D. H. Intertrade Kft.

D. H. Intertrade Kft.

Honlap: www.loracosmetics.hu

Cím: 2330 Dunaharaszti, Dózsa György utca 47.
Tel.: +36-24 510 145
Fax: +36-24 510 146

Bemutatás

„Szépség elérhető áron”

Mint minden márka mögött, a Lora beauty hátterében is egy cég és annak csapata áll.

Cégnevünk D.H.Intertrade Kft, immáron 14 éve foglalkozunk a szépségápolási termékek és kiegészítők importjával és zárt rendszerben történő nagykereskedelmével. Kezdetben csak hajdíszekkel kereskedtünk, majd folyamatosan bővült termék kínálatunk kéz, láb- ápolási termékekkel majd 2009-től kozmetikai termék szortimentünkkel. 2014-óta forgalmazunk Disney gyermek hajdíszeket és bizsukat. Termékeink között megtalálhatóak prémium divatékszerek és ékszerórák is. Az idei évtől pedig ajándéktasakokat is forgalmazunk több méretben és designban.

Vállalkozásunk teljes mértékben magyar tulajdonú, mely kis családi vállalkozásként indult.

2001-ben egy két fős kis csapatban kezdtük első hajdíszes állványaink kihelyezését akkori első partnereinkhez. Azóta eltelt sok-sok év és mostanra csapatunk 26 főre bővült. Büszkén mondhatjuk el, hogy minden kollégánk magáénak érzi a vállalkozást, munkájuk és hozzáállásuk ezt tükrözi a mindennapokban nyújtott teljesítményükben. Igazi csapatmunkában tudunk dolgozni.

Termékeink fejlesztése, megújítása elsődleges szempont számunkra, ennek megfelelően igyekszünk azokat úgy megválogatni, mint színben, mint minőségben, hogy az aktuális trendeknek, elvárásoknak és előírásoknak mindenben megfeleljenek szem előtt tartva azt is, hogy filozófiánknak megfelelően áraink is kedvezőek maradjanak népes vásárlókörünk számára.

Szemünk előtt lebeg jövőképként a kozmetikai termékek hazai gyártása, munkahelyek teremtése, jelenlegi és jövőbeni csapattagjaink létbiztonságának megtartása, gazdaságunk megerősítése.

Munkánk gyümölcseként arra vágyunk, hogy termékeink használói egy kedvelt, szerethető márkaként gondoljanak a Lora beauty-ra, logónkat látva pedig megelégedettség töltse el őket.

Archívum

D-Lessor Kft.

D-Lessor Kft.

D-Lessor Kft.

Honlap: pmtgep.hu

Cím: 6640 Csongrád Attila utca 73

Telefon: 06-62-534-945

E-mail: pmt@t-email.hu

Telefon: 06-30-6395-826, 06-62-534-945

Bemutatás

Saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása, üzemeltetése

Archívum

Ecorgan Kft.

Ecorgan Kft.

Ecorgan Kft.

Honlap: www.ecorgan.hu

Cím: 6640 Csongrád Attila utca 32

Telefon: 06-63-570-880

Email: horvaths@ecorgan.hu

Kapcsolattartó: Horváth Varga Sándor

Telefon: 06-30-945-8578

Bemutatás

Az Ecorgan Kft. 1998-ban alapított, magyar tulajdonú vállalkozás Székhelye és legnagyobb telephelye Csongrádon található, Budapesten kihelyezett raktárral és bemutatóteremmel rendelkezik. A Kft.. fő tevékenysége a konyhai mosogatók, csaptelepek, szelektív hulladéktároló rendszerek, háztartási készülékek és tartozékaik, valamint fa- és bútoripari termékek importja és nagykereskedelme. A konyhatechnikai termékek Németországból, Olaszországból, Törökországból, a faházak romániai importból a bútorok pedig főként belföldi gyártóktól származnak. A Kft. főbb partnerei a barkácsáruház-láncok, a különféle konyhastúdiók, szakkereskedők. Országos képviseleti hálózatával és közel 500 aktív partnerével arra törekszik, hogy vevői minél gyorsabb és jobb minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

Archívum

Forgó István ev.

Forgó István ev.

Forgó István ev.

E-mail: forgoev@gmail.com

Telefon: 06-30-525-6329

Bemutatás

Bútoralapanyag és szerelvény forgalmazás. Bútor gyártás.

Archívum

PharmaTan Kft.

PharmaTan Kft.

PharmaTan Kft.

Honlap: www.pharmatan.com

Cím: 6640 Csongrád Kenderföldek utca 3

Telefon: 06-63-481-162

E-mail: pharmaten@invitel.hu

Kapcsolattartó: Gácsi Zoltán

E-mail: gacsi.zoltan@pharmatan.com

Telefon: 06-30-966-2216

Bemutatás

A cég logisztikai szolgáltatást nyújt, Magyarországon működő gyógyszercégek részére. Tevékenységük köre a gyógyszerek, gyógyászati készítmények másodlagos csomagolásával bővült, valamint az említett termékek raktározásával, logisztikai szolgáltatással, a humán illetve az állatgyógyászat számára. A kft. 2006-ban bevezette az ISO 9001-2008 szabványának megfelelő minőségirányítási,- valamint a  Codex Alimentarius Kommision szerinti HACCP rendszert, annak érdekében, hogy fokozza a partnerek megelégedettségét, és bizalmát. Szolgáltatásaik kínálatát a megbízóik igényeinek és elvárásainak megfelelően próbálják összeállítani. Ennek érdekében fejlesztéseik során lehetőséget teremtettek a +2 és +8 Celsius fok között tárolandó valamint az ADR termékek raktározására is. 

Archívum

Pin It on Pinterest