A csongrádi Larone érdekeltsége az autóiparban

2017. jan 4. | Friss hírek | 0 hozzászólás

A közel fél száz főt alkalmazó csongrádi cég mára már nagy múlttal rendelkező neves autógyártó cégek beszállítói közé nőtte ki magát. A modern berendezéseknek köszönhetően a számítógéppel vezérelt forgácsológépek, minden szempontból megfelelőek a mai modern technológiai elvárásoknak.

Ennek köszönhetően olyan alkatrészek gyártására is alkalmasak, melyek megfelelőek az autóipari beszállításra. Természetesen a külföldi megrendelők esetében alapvető elvárás a pontosság és a megrendelt mennyiség minőségi előállítása. Német cég megbízására autó-gyártósori alkatrészeket készítenek, de a Mitsubishi váltóhoz is gyártanak alkatrészt. A nagy nevű Scania is a megrendelők sorát gyarapítja, bár csak a próbagyártás volt a csongrádi cég feladata.

A fentiekből is kitűnik, hogy a Larone, az említett fejlett technikának és megfelelő műszaki szakembereknek köszönhetően, egy mai modern rugalmasan működő céggé nőtte ki magát. Ahhoz, hogy a piacon tudjanak maradni és az egyre több irányból érkező megrendelők igényeinek megfeleljenek, a cég folyamatosan fejlődik a tárgyi és személyi feltételek területén egyaránt. Ahhoz, hogy megbízhatóan és pontosan határidőre tudják a megrendeléseket kivitelezni sokféle gép, és sokirányú tudással rendelkező szakemberi gárda szükségeltetik. Ebből a szempontból a Larone szerencsés, hiszen minden feltétel adott ahhoz, hogy a közeljövőben minél több megrendelést tudjanak fogadni és teljesíteni, illetve, hogy a nagy cégek is aktív megrendelőkké váljanak.

Archívum

Pin It on Pinterest

Share This